BAUN WINDSAFE ile Her Zaman Güncel, Her Zaman Güvende Kalın!


Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, GWO sertifikalı Temel İş Güvenliği Eğitimi (BST) programına ek olarak Çevrimiçi Kısmi Yenileme eğitimi BSTR-P Versiyon 2.1 modülünü de sunma hakkını kazanmıştır. Uzman akademisyenlerimiz tarafından online olarak verilen bu güncelleme paketi, akredite edilmiş olup hizmete sunulmuştur. Rüzgâr Enerjisi (RES) sektöründe yüksek iş güvenliği standartlarının korunmasına katkı sağlayarak, ulusal ve uluslararası enerji pazarında rekabet kabiliyetini sürdürme açısından önemli bir rol oynayacaktır.
Bu eğitim ve güncelleme paketi sayesinde Rüzgâr Enerjisi sektöründeki iş güvenliği standartlarına dair bilginizi güncelleyebilir ve sektördeki rekabet gücünüzü artırabilirsiniz. Alanında uzman akademisyenlerimizin yönetiminde gerçekleştirilen online eğitimlerimiz, sizlere sektördeki en son gelişmeleri aktarmak ve güvenli çalışma prensiplerine uygun şekilde yetkinliklerinizi geliştirmeniz konusunda yardımcı olacaktır.
Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak, Rüzgâr Enerjisi sektöründe güncel kalmayı ve güvenli çalışmayı önemsiyoruz. BAUNSEM WindSafe ile her zaman güncel bilgilerle donanacak ve güvenlik standartlarınızı en üst seviyede tutacaksınız.