BAUN WINDSAFE İş Güvenliği Eğitim Sağlayıcısı Gereksinimlerini Sağlayarak Denetimden Başarı ile Geçmiştir

Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi altındaki BAUN WINDSAFE, GWO sertifikalı Yüksekte Çalışma, Yangın Farkındalığı, Elle Taşıma ve İlkyardım Temel İş Güvenliği (BST-WAH, BST-FAW, BST-MH, BST-FA), Yenileme ve Çevrimiçi Kısmi Yenileme (BSTR, BSTR-P) eğitimleri için 08-09 Ocak 2024 ta Eğitim Sağlayıcı Gereksinimleri v13 için Bureau Veritas firması tarafından yapılan ikinci yıllık denetlemesinden başarı ile geçmiştir.

Uzman akademisyenlerimiz tarafından verilen BST eğitimleri, yapılan denetlemelerle güncelliğini sürdürerek ve akreditasyonu devam ederek hizmete sunulmaktadır. Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Rüzgâr Enerjisi (RES) sektöründe yüksek iş güvenliği standartlarının korunmasına katkı sağlayan ilk devlet kuruluşu olması, ulusal ve uluslararası enerji pazarında rekabet kabiliyetini sürdürme açısından önemli bir rol oynamaktadır.

Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak, Rüzgâr Enerjisi sektöründe güncel kalmayı ve güvenli çalışmayı önemsiyoruz. BAUNSEM WindSafe ile her zaman güncel bilgiler eşliğinde güvenlik standartlarınızı en üst seviyede tutacaksınız.